Tule leireilemään!

Aasileirillä tutustaan aasien ja aasinomistajien sielunelämään

Aasileiri 2013 keskiviikosta sunnuntaihin 24-28.7.2013 Kouvolassa

Aasileiri järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Anjalassa, Kouvolassa. Leiripaikkana toimii Kouvolan seudun ammattiopiston luonnonvaran toimipiste, eli tilaa on sekä leiriläisille että kaviokkaille. Leiripaikka sijaitsee aivan Kymijoen rannalla ja koulu on erittäin viihtyisä ja siisti. Anjalan taajamaan on matkaa 2 km, Kouvolan keskustaan 20 km ja Kotkaan 30 km. Helsingistä matkaa kertyy 135 km.

Aasileiri on nyt järjestyksessään neljäs ja leiriläisiä on yleensä ollut kahdeksasta kymmeneen. Toki enemmänkin mukaan mahtuu varsinkin tänä vuonna kun majoitustilaa on hyvin paljon sekä ihmisille että kaviokkaille. Mukaan saa siis tulla myös muiden kuin aasien kanssa, muulit, ponit ja hevoset toivotamme tervetulleiksi! Käytössämme on ratsastuskenttä ja piha-alueet. Maatalouskoulun ympärillä on paljon ratsastusreittejä, joilla ei ole muuta liikennettä.

Leirin ohjelma rakentuu leiriläisten toiveiden ympärille, mutta ohjelmaan kuuluvat ainakin treenit aasipäivän kilpailuja varten ja aasien kavioidenhuoltoa. Aasipäivää juhlitaan la 27.7. jolloin aasit ja niiden omistajat voivat osallistua eri luokkiin. Päivä on vetänyt hyvin myös yleisöä ja yleisö kyseleekin paljon juuri aasien omistajilta aasien hoidosta ja omistamisesta.

Ihmisille ruuat tarjoilee Ankkapurhan Helmi, aamupala ja kaksi lämmintä ruokaa päivässä. Erikoisruokavaliot on ilmoitettava etukäteen. Aaseille tarjotaan Aasiyhdistyksen puolelta hyvälaatuinen kuiva heinä.

Ensimmäistä kertaa aasileirillä on myös ”hoitoaaseja”, joten leiri sopii myös sellaisille, joilla ei omaa aasia vielä ole mutta haluavat saada kokemusta aaseista.

Ohjelma

  • ke 24.7.2013 Saapuminen leirille oman aikataulun mukaisesti, eikä erityistä ohjelmaa ole. Iltaohjelmana on makkaranpaistoa ja iltapalasalaattia grillikodalla samalla kun tutustumme toisiimme. Käydään myös tutustumassa aaseihin ja paikkoihin.
  • to 25.7. Käymme läpi perusjuttuja aaseista, mitä aasin hankkiminen ja pitäminen vaatii ja millainen eläin aasi on. Loput leiriläiset saapuvat vasta torstaina, joten pieni esittelykierros on paikallaan ja aaseihin tutustuminen. Käymme läpi aasin valjastamista ja varustamista muuten ja tehdään pieni retki aasien kanssa maastossa ajaen ja ratsastaen.
  • pe 26.7. 10.00 Jaana Lallo River Ridge Ranchilta tulee kertomaan aasin luonteesta ja teemme Jaanan ohjauksessa maastakäsinharjoituksia.
  • la 27.7. AASIPÄIVÄ, eli tänä kesänä aasien erikoiskokeet eri lajeissa. Illalla makkaranpaistoa kodalla ja rentoutuminen rankan päivän jälkeen.
  • su 28.8. Aamupalan jälkeen tavaroiden pakkailu omassa tahdissa ja kotiinlähtö.
  • Ohjelmaa päivitetään tänne kunhan sitä saadaan järjestymään

Hinnasto

  • Leiriläisen majoitus, ohjelma, vakuutus ja ruoka 160e
  • Lapsille ja nuorille emme valitettavasti voi antaa alennusta, koska majoitus ja ruoka ovat saman hintaiset kaiken ikäisille.
  • Kaviokkaan majoitus + kuiva heinä yksityiskarsinassa 40e tai toisen aasin kanssa samassa 20e / 4 yötä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu käyttäen allaolevaa ilmoittautumislomaketta. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun tammikuussa 2013. Vasta kun olet maksanut varausmaksun (50 euroa) 30.3.2013 mennessä olet virallisesti ilmoittautunut leirille. Loppumaksun (110e) eräpäivä on 30.5.2013. Jos joudutkin peruuttamaan leirisi, palautamme maksamasi maksut kokonaisuudessaan 30.3. asti. Tämän jälkeen emme enää palauta 50 euron varausmaksua. Loppumaksun (110e) palautamme 30.5. asti peruutuksen sattuessa. Tämän jälkeen Aasiyhdistys katsoo jokaisen peruutuksen tapauskohtaisesti ja lähtökohtaisesti palauttaa vain sen osuuden maksetusta leirimaksusta, jota Aasiyhdistykseltä ei ole vielä leirin puitteissa laskutettu.

Muut kysymykset ja tiedustelut voi esittää sähköpostiosoitteeseen aasiyhdistys ( at ) gmail.com.