Väänälän tilan aasit

Vuosikokouksen kokouspaikasta löytyi huimat 5 erikokoista aasia ja runsaasti muita eläimiä. Alla olevassa videossa vilahtaa aasien lisäksi minihevosoriita. Hevoset ovat vuotiaita ja asuvat kesään asti aasien kanssa. Vanhemmat minihevoset ja minishettikset eivät suhtaudu aaseihin yhtä myönteisesti kuin nämä kolme pikkupoikaa. Videon kaksi pienintä aasia on miniaaseja jotka olivat kesällä myös aasileirillä eli Muru ja Hyrsky.

Julkaisemme Aasiblogissa eri kirjoittajien blogitekstejä. Tämän kertaisen tekstin ja videon teki Kaisa Määttänen. Otamme mielellämme vastaan bloggauksia aasinomistajilta, laita teksti ja kuvat osoitteeseen aasiyhdistys(at)gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s