Suomen nojatuoliaasimatkat tarjoaa: Tanssi sirtakia aasin kanssa!

Iskikö pakkasilla kaukokaipuu etelään? Ja mieluiten johonkin aasimaahan? Mutta ei ole rahaa eikä/tai aikaa? Suomen aasiyhdistys haluaa tarjota tähänkin vaivaan ja tarpeeseen auttavan kavionsa. Niinpä nyt on perustettu Suomen nojatuoliaasimatkat ja ensimmäisenä olisi tarjolla täysin maksuton nojatuoliaasimatka Kreikkaan! Istu, ota hyvä asento lepotuolissasi, katso ja nauti – ja kun kreikkalainen musiikki alkaa, anna sen voiman viedä, rytmin hurmata ja tanssi sirtakia aasin kanssa, joka sekin tanssii Zorbaksen tanssia omintakeisin aasin askelin Theodorakiksen tahtiin.

Tämä nojatuoliaasimatka on suunniteltu soveltuvaksi myös perhelomapaketiksi. Kielitaitoa ei tarvita, koska kaikki kommunikaatio perustuu pelkkään mimiikkaan ja musiikkiin. Tosin nuoremmille katsojille selvitettävä asia lienee kuitenkin tuo erikoinen, hyvin keskeisessä roolissa toimiva kapistus, jonka aasin omistaja vetää kriittisellä hetkellä esiin. Katso ja selvitä mistä ihmeestä on kyse!

Kaiken sympaattisuuden ja humoristisuuden ohella animaatio kertoo erittäin oleellisia asioita aasista ja etenkin sen kanssa oikein toimimisesta, mikä ei aina, etenkään etelän turistikohteissa, ole mikään itsestäänselvyys. Siinä mielessä animaatio on viihteellisyytensä lisäksi myös kannanotto aasien puolesta, siksi tämä nojatuoliaasimatka olisi hyvä tehdä vaikka laajennettuna perhelomapakettina eli näyttää videota myös muille kuin omalle väelle. Joten tykätkää, peukuttakaa ja jakakaa niin lapsille kuin aikuisillekin – sekä Suomeen että ulkomaille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s