Tilaa Aasikalenteri 2017 ennakkoon!

Olemme tehneet nyt jo neljännen kerran aasikalenterin! Kalenterin saa tuttuun tapaan edullisemmin ennakkotilaamalla. Ennakkotilatut kalenterit lähetämme tilaajille viikolla 48. Kalentereiden mukana samassa kirjekuoressa tulee paperilasku.

Kalenteri on kokoa A4 (avattuna seinällä A3) ja se on siis seinäkalenteri. Kalenterisivuilla on iso ruudukko, viikkonumerot ja tärkeimmät pyhäpäivät ja muut juhlittavat päivät (mm. Eläinten päivä ja Minna Canthin päivä). Nimipäiviä kalenterissa ei ole.

kalenteri_iso

Ennakkotilaajan hinta on 8 euroa/kalenteri ja hinta sisältää postikulut! Ennakkotilaus päättyy 31.10.2016 ja sen jälkeen kalenteria on mahdollista ostaa Elma-messuilta ja Hihkushopista 10 euron hintaan. Jos kalentereita siis jää Elmamessujen jälkeen myymättä, kalenteri on suosittu joululahja.

Kalenterin ennakkotilaus on päättynyt! Kiitos kaikille tilaajille! Kalenterit saatte kotiinne viikon 48 aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s