Aasiyhdistys osallistui HIHSsiin!

Aasit kutsuttiin tänä vuonna pitkästä aikaa mukaan tekemään HIHSiä, eli Helsinki International Porsche Horse Showta. Aasit osallistuivat tietenkin lauantaiaamun lasten matineaan yhdessä shettisten, poliisihevosten, länkkärien ja intiaanien kanssa. Mukaan saatiin Nuutisten aasit Siuntiosta, eli Judith, Milka ja Venla.

Parkkipaikalla piti olla paikalla hyvissä ajoin, mielellään jo kahdeksalta. Itse esitys alkoi yhdeksältä ja se oli ihan sekuntipeliä. Aasit eivät olleet harjoituksissa mukana, sillä niiden tuonti Siuntiosta Hihssiin olisi ollut koko päivän urakka. Luotimme siis itseemme ja aaseihin.

Valokuvaajaksi paikalle värvättiin Susanna Lehto, Suvililja Photographystä, sillä tällainen hieno päivä on pakko saada dokumentoitua. Lisäksi Ellikki nappasi muutaman kuvan kaukalon laidalta.

img_3834-1

Tämä ja postauksen alkupään kuat: Suvililja Photography

Aamupäivä oli suurimmaksi osaksi odottelua. Aasien aika areenalla oli vain seitsemän minuuttia ja lopuksi pidimme perää loppukavalkadissa. Aasille ensimmäinen kerta areenalla on varmasti järkytys. Kun Milka ratsastettiin areenalle, sen silmät suurenivat kun se katsoi ylös katsomoon, peruutti, kompastui ja kellahti kumoon. Ratsastaja takaisin selkään ja meno jatkui. Meitä varten oli rakennettu pieni ristikko areenalle myös, mutta aaseista 0 kappaletta ylitti sen, yritys oli kuitenkin kova kun varsaa työnnettiin ja houkuteltiin estettä kohti.

Tällaisia esteitä on aika mahdoton harjoitella kotona, jos ei ole täsmälleen samanlaisia uudenkarheita estepuomeja käytössä.

Samalla kun odottelimme ulkona, esiintyivät areenalla hiihtoratsastajat, vyörypalloilijat shetlanninponeillaan, keijut ja menninkäiset, poliisihevoset sekä intiaanit ja länkkärit. Puoli yhdeltätoista aasit pääsivät traileriin ja suuntasimme itse vielä nopeasti Hihssin expoon etsimään ostettavaa.

img_3712-1

img_3711-1

img_3701-1

img_3674-1

img_3646-1

_dsc0208_3829

Tämä ja allaolevat kuvat: Tero Talvio

_dsc0088_3827

_dsc0083_3828

_dsc0062_3826

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s