Korkeasaaressa on enää yksi kulaani

Kerroimme tuoreimmassa Pitkäkorvet-jäsenlehdessämme, että Korkeasaaressa on enää yksi kulaani, Kamee. Sen kaveri Finlandia jouduttiin lopettamaan jokin aika sitten kaviovaivojen takia. Aiemmin kulaanit asuttivat omaa tarhaansa, nyt Kamee on yhdessä przewalskinhevosten kanssa. Se käyttäytyi ruokinta-aikaan kuin mikä tahansa aasi, juoksi ruokakärryn perässä, luimi vihaisesti hevosille, mutta lopulta joutui aina antamaan niille tilaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s