Tervetuloa Aasitilojen avoimiin oviin 1.8.2021!

Aasitilojen avoimet ovet tulevat taas! Koska korona- ja tietysti rokotetilanne näyttää hyvältä, pääsemme tänäkin vuonna viettämään Aasitilojen avoimia ovia elokuun ensimmäisenä sunnuntaina. Suosittelemme totta kai tutustustumaan aluieiden koronaohjeisiin ja tulemaan paikalle ainoastaan terveenä.

Mukana on tänä vuonna 11 tilaa eri puolilla Suomea! Alta näet tarkemmt tiedot tiloista ja lisäksi näet tilat sivun lopusta kartasta. Mikäli tilasi haluaisi vielä mukaan, laita mailia osoitteeseen aasiyhdistys@gmail.com, niin katsomaan, mitä voimme tehdä!

Tilat ottavat vierailijoita vastaan siis sunnuntaina 1.8.2021 klo 11-14.00.

Cardehumma

Läyliäisissä sijaitsevan  Cardehumma-tilan ydintoimintaa on eläinavusteinen valmennus & terapeuttinen työnohjaus. Aaseja on paikalla kaksi ja voit kokeilla samalla vaikka kilijoogaa, sillä tilalta löytyy vuohia jälkikasvuineen. Myös hevosia, kanoja, ankkoja, pupuja ja koiria. Taskurahaa kannattaa varata kirpputorin ja kahviokioskin varalle. Wc löytyy ja pyörätuolilla pystyy liikkumaan alueella.

Cardehumma
Toivolantie 115
12600 Läyliäinen

p.040-5671667 Ulla Hukka
info@cardehumma.fi
fb: www.facebook.com/ihminenjahevonentavattavissa

Flyktmanin aasitila (yksityinen aasinomistaja)

Sarkolassa vierailijoita odottaa kaksi aasia.

Tilalta löytyy kahvila/kioski, wc löytyy ja pyörätuolillakin pystyy tallialueella liikkumaan. Kirpputorilla voi käydä tekemässä löytöjä, joten pikkurahaa kannattaa varata matkaan!

Marika Flyktman                                                                                  
Suviniementie 20
37180 Sarkola

p. 050-5348299
flyktman.marika@gmail.com

Hakalan Tila / Pikkuponin AASItalli

Lopella Hakalan Tilalla aaseja on useita ja myöskin muuli odottelemassa vierailijoita. Tilalla on lukuisia muitakin eläimiä kuten alpakoita, miniheppoja, miniponeja, minivuohia ja – lampaita, jättikaneja ja kani, chinchilla! Myöskin kukko ja ankat ovat paikalla. Tilalta löytyy myös erilaisia susikoiria. Paikalla on vierailuaikana avoinna kioski- kahvila sekä myynnissä tilamyyntituotteita. Myöskin kirpputori, huom! myös aasitarvikekirpputori, joten aasifanit kukkarot mukaan!

Tilalla pystyy liikkumaan pyörätuolilla. Lisätietoja www.wolfteams.com

Nina Axi-Timmerbacka/Hakalan tila
Uudenkyläntie 52
12700 Loppi

 p. 040-5057630
nina@pikkuponinaasitalli.com

AT the Ranch- aasitila

Kolme aasia odottavat persoonallisella ranchillaan vierailijoita. Kahvila-kioskissa kannattaa käydä välillä virkistäytymässä: tilalla on päivän kunniaksi kepparikisa! Tilalla on myös seurattavissa esteratsastuksen rataharjoitukset puomikorkeus 80 cm!

Annina Kylmä
Pinolahdentie 19
03430 JOKIKUNTA

p.040-7765177
niskanen.annina@gmail.com
Fb: AT the Ranch
Ig anninateemuranch

Hevonpellon tila/ Kananlento/ osk Orrella

Sipoossa vieraita on odottelemassa kolme aasia. Tutkittavana vierailijoille on aasitehtäväpolku virkistämään aivonystyröitä. Täällä voit tutustua myös papukaijoihin. Tilalta löytyy myös kanoja, viiriäisiä ja pupuja.

Avoinna: kahvila/kioski- myös lounasta tarjolla. Tilatuotteita myynnissä. Putiikki on myös auki. Wc löytyy ja pyörätuolilla pääsee tilalla liikkumaan. Koirat ovat tervetulleita!

Sari Rauvanto-Eriksson
Osuuskunta Orrella
Trankärrintie 19
04130 Sipoo

p. 045-1674757
www.kananlento.com
asiakaspalvelu@kananlento.com

SatuAasin talli

Lopelta löytyy virkistys-ja kuntoutustoimintaa tarjoava aasitila, jossa on odottamassa 4 aasia vierailijoita. Näistä kaksi on Suomessa harvinaisia välimeren miniaaseja. Esittelyssä on myös aasijoogan salat ja aasitietovisa palkintoineen! Voit nauttia pienen kahvion antimia ja myös omia eväitä piknik-alueella pihapiirissä. Myytävänä on tilan omaa, aitoa Lopen perunaa.

Hevostoiminta Valkas
Satu Valkas
Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
 040 4123 725

hevostoimintavalkas@gmail.com
fb: facebook/hevostoimintavalkas
IG: @satuaasintalli

Hirnakko

Yksityistalli Hirnakosta ,Virmutjoelta löydät aasin, joka ottaa mielellään vierailijoita vastaan. Wc löytyy ja pyörätuolilla pystyy liikkumaan alueella. Koirat ovat tervetulleita.

Eeva Ståhl-Kojo
Hirnakontie 9 (vaihtoehtoisesti Kainalolahdentie 52)
56210 VIRMUTJOKI

p.044-2315854
eeva.stahl-kojo@gmail.com

Storsta Gård- Storstaran Tila

Storstaran tilalla on kaksi aasia odottamassa vierailijoita ja tarjolla on myöskin hevoskärryajelua. Tilalla on myös muita eläimiä: lehmiä, lampaita, hevosia, ankkoja, kaneja, kanoja ja kukko, kissoja.

Tilalla on avoinna kahvilakioski.  Pyörätuolilla pystyy tilalla liikkumaan. Koirat ovat tervetulleita. Huom! Avoimet ovet klo 11-15

På Storstara Gård finns det 2 åsnor som väntar på dej på öppet hus. Övriga djur på gården: kor, får, hästar, ankor, hönor och tupp, katter.

Öppet hus kl 11-15.

Lisätiedot: @storstara

Fredrik ja Marika Hemgård
Starabyntie 62
68600 Pietarsaari

p. 050 5622455 tai 040 5032496
marika.hemgård@multi.fi

Mariannen Maatila

Kotieläinpiha Mariannen maatila on valmiina avoimiin oviin 2 aasin voimin.  Ne tarjoavat talutusratsastusta painorajojen sallimissa rajoissa.  Omia eväitä voi ottaa mukaan ja nauttia niistä tunnelmallisesti ladossa taikka tilan grillipaikalla.  Varaa pikkurahaa myös kirpputorilöytöihin!

Pyörätuolilla pystyy liikkumaan alueella. Kurkkaa lisätietoa tilasta kotisivuilta mariannenmaatila.fi

Marianne Bonn
Teijontie 199-201
25570 TEIJO

p.040-5150 727
marianne@mariannenmaatila.fi

Maatila Smooth Life

Alajärven Saukonkylässä sijaitsevalla Maatila Smooth Life:lla odottaa kaksi aasia vierailijoita. Ne tarjoavat rapsutusten lisäksi talutusratsastusta painorajojen saalimmissa rajoissa. Vahvistuksena on myös tilan poni ja/tai hevonen talutusratsastukseen.  Tilalla on muitakin eläimiä: edellä mainittujen hevosten ja ponien lisäksi lampaat, mangalizat sekä kanat.

Tilalta löytyy kahvila- kioski, wc ja lisäksi pyörätuolilla onnistuu liikkua alueella.

Eevan-Leena Sillanpää
Harjutie 13
62750 SAUKONKYLÄ

p.044-5876323
eeva.leena.sillanpaa@japo.fi

Monosen tila

Monosen tilalla Virtain Pohjaslahdella on omasta takaa yksi muuli, mutta paikalle on saapuva kaveriksi Muuliprojektin muuli Buena Chica.

Ne yhdessä hevosratsukon kanssa esittävät ohjelmaa mm. pienimuotoinen karjanajonäytös sekä working equitation -tehtäväsuoritusnäytös. Näytöksiin säävaraus. Muulien varsinainen tapaaminen eli rapsutteluhetki näytösten jälkeen n. klo 13-14. Tarkista aikataulu fb: Monosen Tila.

Tilalla myös lehmiä sekä hevosia (mm. 2 tämän kesän hevosvarsaa).  Aasiyhdistyksen esittely/ myyntipöytä sekä pienimuotoinen kahvi/mehupuffetti yhdistyksen hyväksi, niin kauan kuin antimia riittää. Tilan lehmäin ternimaitoa pakastettuna pieni erä Buffetista. WC löytyy.

Anu Ylä-Mononen
Moksuntie 148 (Navigaattori näyttää Salmensuuntie)
42850 POHJASLAHTI

p.040-7426496
hevostenlaakso10@gmail.com
www.monoska.fi

Heikkilän Yrttitila oy

Tilalla on kaksi aasia: Lucia ja Daisy sekä muita kotieläimiä.

Yrttipuoti on avoinna klo 11-17

Heikkilän Yrttitila Oy
Huhtisaarentie 3a
51720 RAHULA
p. 0400-384737
www.kotimaisetyrtit.fi

Säkkilänvaaran Eläintila

Säkkilänvaaran Eläintila on Pohjois-Kuusamossa, lähellä Pientä Karhunkierrosta sijaitseva yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Eläinretkiä, sekä aasivaelluksia.

Täällä teidät vastaanottaa Kuusamon ensimmäiset aasit 7v Lady Lea ja hänen 2v tyttönsä Hedda. Tilalta löytyy myös vuohia kileineen, lampaita karitsoineen, kaneja, kanoja, kukko, viiriäisiä, ankkoja, kissoja ja koira. 

Avointen ovien päivänä tilalla:
– aaseihin tutustumista- kärryajelua aasilla- kepparirata- leikkimieliset kepparikisat (tarkempi aika ilmoitetaan fb @sakkilanvaaranelaintila
– aasi-aiheinen tietovisa- latokirppis- kahvilapiste- mahdollisuus varata ennakkoon oma piknik paikka maisemapaikalta pellolla eväiden kera
– käytössä talon oma wc ( portaiden vuoksi ei pääse pyörätuolilla) – ei omia lemmikkejä mukaan- kahvilassa käytössä käteis/korttimaksu- kirpparilla käteinen/mobilepay

Päivitämme tarkemman ohjelman, tiedot ja hinnat tilan fb tilille, joten otathan meidät seurantaan @säkkilänvaaraneläintila
Lämpimästi tervetuloa!

Ulla Kurvinen 
Säkkilänvaaran Eläintila 
Säkkiläntie 15 c 
93900 Kuusamo 
P. 041 4846298 
sakkilanvaaranelaintila@gmail.com

 

Katso tilat kartalta täältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s