Aasitapahtumia Suomessa

Kokoamme tälle sivulle aaseihin liittyviä tapahtumia ympäri Suomen. Listalla on sekä Aasiyhdistyksen tapahtumia ja koulutuksia että muidenkin. Vinkkaa tapahtumastasi meille aasiyhdistys@gmail.com, niin lisäämme sen listalle!

Aasikurssit SatuAasin tallilla Lopella:

Kavionhoitopäivä la 15.4.2022
Aasien koulutus ja tallitilat 18.6.

Muulimiitti Virroilla Monosen tilalla pe-su 5.8.-7.8.2022. Kotisivuilla leirin kerrotaan olevan täynnä, mutta se tarkoittaa ratsukoita karjapaimennukseen. Aasit ja muulit ovat tervetulleita ja näille on omaa ohjelmaan maastakäsittelyn merkeissä. Leirillä on ulkopuolinen kouluttaja Laura Koskenmäki, jolla on pitkä kokemus erityisesti klassisesta ratsastuksesta, maastaratsastuksesta, maastakäsittelystä jne. Aasinomistajat voivat treenailla myös esimerkiksi agilityesteillä!

Aasitilojen avoimet ovet su 7.8.2022. Ilmoittautuminen ja lisätiedot lisätään Aasiyhdistyksen kotisivuille lähempänä tapahtumapäivää, mutta merkitse päivä jo itsellesi ylös!